Iris Bechtold

Super tevreden met de behandelingen tot nu toe !! Vriendelijk personeel met de juiste kennis

Femke van Steen

Een hele fijne intake gehad bij Tamara.. Alsof je in een warm bad terecht komt en open over alles kunt praten. De behandeling was een nieuwe ervaring voor mij, maar pijnloos. Om dan dezelfde dag nog voor en na foto’s te krijgen om echt te zien wat het doet. Op naar de volgende afspraak.

Michel van Haaren

Super fijn advies gehad van Tamara. Waarna ik door t team super behandeld ben nauwkeurig en met veel passie voor hun vak. Kortom super blij dat ik de keuze heb gemaakt om me te laten behandelen bij BEAU’DOR. Bedankt toppertjes

Edita Maroslic

Tonny Knapp

Mijn gezichtsbehandeling was onderdeel van een actie. Heel vriendelijk ontvangen met een kopje thee, aangezien ik even moest wachten. Daarna verwend op een verwarmde stoel met een dekentje erop. Vooraf werd de hele behandeling besproken. Eventuele vragen duidelijk beantwoord. Mijn gezicht voelde superzacht na de behandeling. Zeker de moeite waard!

Anoniem

ik ben zeer tevreden over Beau"dor vriendelijk personeel goede behandelingen

Carole van Lankveld

Kom hier al zoveel jaren , top zaak met top service en klant vriendelijk 👍

Anoniem

De intake was heel interessant. Er werd goed uitgelegd wat de mogelijkheden en verwachtingen waren. Ik ben super benieuwd naar mijn 1e afspraak. Ook de nette en vriendelijke ontvangst gaf mij vertrouwen. Anita.

inge Kortenhorst

Vakkundig personeel. Adviseren erg goed. Dames zijn vriendelijk en gezellig! Een kliniek die zich blijft ontwikkelen in de nieuwste behandelingen.

Elly Van de Sanden

Nette goede ontvangst en behandeling. Altijd op tijd en aardig en kundig personeel.